Kanotur Atnadalen

Kanotur Atnadalen

tirsdag 22. november 2016Vi på VG2 naturviter har hatt vedlikehold ved Kynndammen, dette er en kommunal eiendom som skolen låner. Vi har hatt vedlikehold på bygningene og selve plassen. Det var mye som trengte å gjøres, vi startet med å rydde plassen for busker og søppel.

Noen av oppgavene vi hadde var å lage ny bålplass, ny utedo, nytt brønnhus, felle noen trær som nesten hadde blitt hogd over og rydde plassen med motorsag.


 Bålplassen byget vi av den tidligere steinringen. Vi gjorde dette for å få en høyere og litt bedre steinring. VI fant også noen steiner rundt om på plassen. Det var også noen sitte krakker rundt bålplassen og vi fjernet de. Det gjorde vi fordi de var råtne. Vi skal lage nye av gran som vi legger oppa noe, for de gamle krakkene lå rett på bakken.
Vi måtte lage plakater til skilte og rajgarden måtte forberedes. Rajgarden hadde råtnet opp mange steder. Dette var et tidkrevende arbeid siden man måtte ta dem opp og klippe opp ståltråden, kappe av den nederste delen, spikke ny spiss, stikke den ned igjen og surre på ny ståltråd.Man ser ikke brønnhuset på bilde, men det måtte lages et nytt. Det som hadde skjedd var at noen av bolene hadde blitt borte, så vi skal tette det igjen så ikke dyr og folk kan dette nedi. Når vi skal ordne brønnen må vi klatre nedi og gjøre det reint. Når vi har gjort det reint må vi lage nytt tak, ellers blir det like møkkete som det var.    Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar