Kanotur Atnadalen

Kanotur Atnadalen

onsdag 23. mars 2011

Truger

Når vi var på tur så brukte vi truger som fremkomstmiddel. Etter vi fikk trugene så har de blitt brukt flittig av alle i naturviter klassa og alle er positive over dem. De er lette å bruke, enkle å ta av og på seg også får du bra grep på grunn av bråddene. Det eneste negative med de trugene vi har er at enkelte deler av trugene er laget av hard plast, som fort kan ryke. Truger er et bra alternativ viss du ikke liker ski og liker å gå i skogen på vinteren. Har du ikke gått på truger før så må du lære deg å stole på bråddene f.eks ikke lene deg bakover i nedoverbakke får da kan du fort miste balansen. Men ellers så er det et godt alternativ viss du liker å være ute på vinteren og Naturviterne anbefaler truger på det sterkeste!

6 kommentarer:

 1. Truger er noe som har flitt brukt flittig i vinter ja, både på jakt og på turer, man er nesten helt avhengi av det nå om vinteren hvis man skal ut i skogen :)

  SvarSlett
 2. Mye bedre med truger enn med ski. Fremkommeligheten er langt bedre og man har større frihet til å bevege seg:)

  SvarSlett
 3. Har begynt å like truger ganske godt, stoler mer og mer på at de funker, akkurat som det var med ispigger på breturen vi var på :)

  SvarSlett
 4. Er ening med Helge i akkurat dette her! Vil også tilføye at de sitter nesten like bra som stegjern på isen, som Maren nevner.

  Bra skrevet Mads Emil.

  SvarSlett