Kanotur Atnadalen

Kanotur Atnadalen

mandag 21. mars 2011

Isfiske på KalsjøenDenne dagen skulle vi til Kalsjøen for å prøve isfiskets muligheter!

Hvor på sjøen fisken befant seg fikk vi vite av tre eldre karer.
Det ble lite røye, men en god del abbor. Mats Emil fikk en liten ørret og Knut Arne fikk røye.

Av Stine og Helge7 kommentarer:

 1. var ganske bra bett, men kanskje litt liten fisk... også var vi kanskje ikke helt heldige med været, begynte og snø ganske kraftig på slutten

  SvarSlett
 2. abbor, abbor og atter abbor, men artig uansett!

  SvarSlett
 3. Jeg mistet to fisker. Jeg hadde pølse i termos med meg som mat.

  SvarSlett
 4. Fikk desverre ingen fisk, bare et napp!

  SvarSlett
 5. Fikk min første Røye denne dagen! Kjempe moro!

  SvarSlett
 6. 1-4 -2012.
  Vi var to stk. Fisket første dag på Røgden fra 09.00 til 12.30 dårlig bett der var.Reiste fra Røgden til Baksjøen fisket der til 18.00 heller dårlig der og. Fikk 15 - 20 stk. rundt første holmen der, dårlig ellers i sjøen men forferdelig mye stein var det der. Og var en meget grunn sjø. 1 - 4 meter nesten alle plasser jeg fisket der. Dag 2.Reiste til Kalsjøen fra 08.30 til 17.00.Fikk noen røyer til venstre for holmen, var fisket mye der i vinter så vi.Krysset etter hvert sjøen og tok en del abbor av fin størelse etter landet der.Blåste veldig denne dag og kom et haglevær så ble helt hvit rundt oss en stund der. Dette vannet må du ha ispigger.Isen holder fint i påsken der. Reiste etter dette til Kjerkesjøen fisket rundt Holmen der. 0 fisk. Meget dypt var det der 10 - 12 meter.
  Så to fiskere til der men gikk av Isen disse og.Så var nok ikke helt store der heller.Disse fisket til høyre fra holmen midt i sjøen. Så dem hadde en Mora nova borr så var nok fiske folk.Fisket sikkert etter røyen der.Bodde på en hytte der så jeg.
  Beste sjø av disse er Kalsjøen.
  Fisket med Tafs og pimpel for det meste. Litt mormurska.Bare hvit maggot.
  mvh: Reidar

  SvarSlett