Kanotur Atnadalen

Kanotur Atnadalen

tirsdag 27. mars 2012

Vinterfjell tur: Fredag.

Etter to fine dager på fjellet var det godt å vite at man skulle hjem å ta helgen. Selv om man ikke får et finere sted å tilbringe tiden sin enn på fjellet. Vi var oppe rundt sju tiden og pakket telt, utstyr og diverse som vi hadde med. Vg2 naturviter som hadde sovet i snøhule litt lenger opp fra leiren kom rundt kvart på åtte og alle var reiseklare rundt halv ni.



Vi begynte å rusle ned igjen til bussen som var snaue 4km unna leirplassen.
Tilbake var det en del nedover bakker og god gli, så vi brukte ikke stort mer enn 30min på at alle kom seg ned. Når alle var kommet frem begynte vi å laste utstyr inn i bilene og var klare til å reise sydover retning Sønsterud.
Første stoppen våres ble på tiuren kro som vi tok en 20 min pause. Vi kjørte videre å kom omsider til Rena der fire eller fem av oss skulle av.
Fire mil lenger sør finner vi småbyen Elverum der noen fler skulle av. Omsider kommer man frem til Sønsterud skogskole der folket begynte med å henge opp teltene og rydde inn det vi hadde hatt med oss. En kort siste beskjed fra læreren og alle var frie til å gå for uken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar