Kanotur Atnadalen

Kanotur Atnadalen

onsdag 18. mai 2011

Maten vi fikk med på turen denne gangen var...


Vi ble delt opp i forskjellige matlag for hver dag, laget sto for frokost og vannkoking og middag på kvelden. Det var 2-3 på hvert kokkelag.

Mandag: På mandags kvelden var det sommerkoteletter, potetsalat, salat, loff og vannmelon til middag. Kokkelaget denne dagen var Anne Karin, Nils og Helge. Middagen ble laget nede ved havet på en grillrist over et bål, vi satt samlet nede ved brygga og storkoste oss :)

Tirsdag: Denne kvelden var det spekemat, stuede poteter, eggerøre, salat og loff som sto for tur. Spekematen var ferdig oppskjært, mens vi måtte hakke opp de kokte potetene og lage hvitsaus. Kokkelaget bestod av Jørgen og Mads Emil.

Onsdag: Det var nå tid for den hjemmelagde fiskesuppen som læreren vår Simen hadde oppskriften på. Ingrediensene var: torsk, laks, blåskjell, bleksprut, reker, hakkede tomater, tomatsaus, diverse grønnsaker og krydder. Kokkelaget bestod av Stine og meg(Maren).

Synes også at vi må få med at Stine og jeg hadde kjøpt med oss urensede reker som vi spiste i teltet senere på kvelden med loff, smør, reker og majones. Noe som smakte helt utsøkt, når vi hørte at regnet pøste ned utenfor teltet :)

Torsdag: Torsdagen var det igjen grillmat som sto for tur, denne gangen var det grillspyd og bakt potet. Vi lagde våre egne grillspyd hvor vi kunne sette på det vi ville ha selv, dette var det vi kunne velge mellom: marinert flintstek, pølsebiter med forskjellige smaker, maiskolber, løk, sjampinjong og paprika. Det ble også laget et hjemmelaget hvitløkssmør som smakte aldeles nydelig! Denne dagen bestod kokkelaget av Trond Erik, Ola og Trevor.


5 kommentarer:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  2. Veldig god mat på turen:D

    SvarSlett
  3. skal absolutt ikke klage på maten på denne turen :D

    SvarSlett
  4. Likte maten på torsdag absolutt best :)

    SvarSlett