Kanotur Atnadalen

Kanotur Atnadalen

mandag 13. desember 2010

Fredag 10-12-2010

I dag hadde vi julebord på skolen. Vi inviterte noen av lærerne og assistentene som vi har. Vi hadde tiden kvart over 8 til halv 12 til å gjøre ferdig alt maten og gjøre det klart til servering. Jørgen, Trevor, Stine Johanne og Nils hadde jobben med forretten. Maren, Trond Erik og Ola hadde jobben med hovedretten. Mads Emil og Helge hadde jobben med desserten. Anne Karin og Mats vasket opp.

Forrett:

Flatbrød med røyket abbor og gjedde med en liten teskje med crème fraiche og tyttebær.

Ostegratinerte tiur, orrfugl, due og andebryst.

Hovedrett:

Langstekt rådyrrygg(indre/ytrefilet) og langstekt elg med ovnsbakte mandelpoter, grønnsaker og peppersaus.

Dessert:

Varme bær med vaniljeis.

Etter vi hadde spist denne kjempe gode maten viste Ola og Trond Erik frem noen bilder fra jaktdagene vi har vært på. Ragnhild, læreren våres hadde også laget en film av det vi har gjort dette halvåret, kjempe morsom film!




Skrevet av Nils og Stine Johanne.

9 kommentarer:

  1. Utrolig bra dag, det gratinerte fuglesmørbrødet med soppstuing var min favoritt :)

    SvarSlett
  2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  3. Enig med Maren! De Gratinerte smørbrødene var DIGGE!

    SvarSlett
  4. det var kjempe godt alt det vi spiste, men jeg må si min favoritt var det samme som Maren

    SvarSlett
  5. aldri vøri så mett etter å ha eti noen gang:D

    SvarSlett
  6. Så god mat tror jeg aldri har spist:)

    SvarSlett
  7. Det er vel noe av det beste jeg har spist tror jeg : ) røkt gjedde med den tipperblandingen var ekstremt gøtt : )

    SvarSlett