Stormkjøkken drives av rødsprit som er veldig brannfarlig,
logisk nok så man må være forsiktig å ikke søle det på ting. Rødspritholderen må
ikke være varm ennå når du fyller på med ny rødsprit for da begynner det å
fordampe og du kan miste øyevippene når du tenner fyrstikken. I ett
stormkjøkkensett er det to «boller» man skal sette sammen til selve
stormkjøkkenet. Nedi «bollen» er det laget ett hull for å plassere
rødspritholderen så den ikke tenner på ting rundt deg når du koker vann eller
lager mat. Disse to «bollene» som utgjør selve stormkjøkkenet er laget for å
holde stekepanner, kjeler og kaffekjeler støtt så over flammen for å gjøre det
enda litt sikrere. Det viktigste når man driver med ett stormkjøkken er å tenke
over hva man gjør for hvis du får rødsprit på deg og skal fyre opp
stormkjøkkenet kan du ta fyr. Å lese instruksjonsheftet er veldig lurt også for de kan variere litt i bruk og funksjon.
Fredrik carlsson
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar