Vi hadde med oss litt forskjellig mat på tur, blant annet
Jegergryte, pølse og mos og real turmat, disse var da middagene, blant annet
noen brødskiver som hver enkeltperson hadde med seg til å spise frokost, lunsj
og kveldsmat.
Tirsdagen hvor vi
kom fram lagde vi oss pølse og mos, det er ganske enkelt å lage, men man må enten
ha stormkjøkken, gass eller bål. Selvfølgelig må man også ha med seg vann.
Onsdagen var det
jegergryte som sto på menyen, hvor vi brukte stormkjøkken til å lage det. Det
var altså saus og kjøtt som vi blandet sammen sånn at det ble en gryte. Ganske enkelt
etter en lang dag i fjellet.
Torsdagen er det real
turmat, det er ganske enkelt, det eneste man trenger er å varme opp vann sånn
at det begynner å koke, etter det er det bare å helde oppi posen hvor real
turmaten er, også røre noen ganger innen en periode å mellom 7 – 10 minutter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar