Kanotur Atnadalen

Kanotur Atnadalen

mandag 26. november 2012

Røyking av kjøtt endelig startet.

Da har endelig røykeovnen blitt tatt i bruk, mandag ettermiddag hang vi kjøttet til røyking
Etter forferdelig mange timer med jobbing og modifisering er den ferdig og klar til bruk.

     Ovnen ser ut til og funke ganske bra. Siste sjekk før vi hang inn kjøttet.

                                 Sånn ser ovnen ut nå med røyke bua.


Det vi skal kaldrøyke i denne omgang er 2 ribber av elg, 2 ribber av svin og ett rådyrlår:

                                          Elg ribbe
                                          Svineribbe.

                                          Rådyrlår

Da er kjøttet hengt til kaldrøyking og vi venter i spenning, gleder oss til å se resultatet.




Skrevet av Lars og Christian


5 kommentarer:

  1. Jeg har fulgt dere en stund nå og er kjempeimponert over hva dere får til. Røykeovnen er en av de prosjektene jeg har fulgt spent med på. Håper på et innlegg om hvordan kjøttet ble!

    Tøffe ungdommer. Godt å vite at det finnes ungdom som vil lære om naturen!!!

    Og øl-brygging?!?! Det høres kjempespennende ut!

    Lykke til videre! :)

    SvarSlett
  2. Takk for det Siv Anita. Artig å få slike tilbakemeldinger! Hyggelig at du følger med på bloggen vår!

    SvarSlett
  3. Christian og Lars - dette er også et veldig bra blogginnlegg med fine bilder og god tekst!

    SvarSlett