Vi baserte ølet på einer. Vi kokte einerkvister i en kjele i ca. 2-4 timer.
Dette bildet er hentet fra google, men vi gjorde akkurat det samme.
Vi vanna det ut, også kjølte vi det ned for og ha oppi gjær, som vi alle vet, gjær "dør" vis det er for varmt.
Vi brukte tørrgjær. vi hadde også oppi litt sukker og tomtebrygg, vi skulle egentlig ha oppi sirup men det ble ikke noe av.
Gjæret er tilsatt og vi rista kannene.
Lars prøvelufter på ølet, var en veldig stram einer lukt.
Nå er ølet satt på ett varmt rom med varmekabler.
Som dere alle har skjønt så går vi på skole, å da kan vi ikke brygge øl med alkohol i.
Men vi gleder oss til å smake fordet!
Vis dere hjemme vil brygge, så har dere oppskriften her:
Skrevet av Lars og Christian
Bra blogginnlegg! Fine bilder og informativ tekst! Blir spennende å smake på ølet :-)
SvarSlettVeldig fin sammenheng mellom bilder og tekst. Bra skrevet!!
SvarSlett