Kanotur Atnadalen

Kanotur Atnadalen

søndag 14. oktober 2012

Mat er viktig på tur !


Vi har vært på tur på dovrefjell, så vi skal skrive litt om maten vi har spist.
Onsdag kveld skulle vi spise chili concarne. Det er en rett med kjøttdeig og ris, og diverse grønnsaker blant annet chili ,løk og bønner. Vi lagde maten på bål, så vi hadde med en stor bålpanne og en stor gryte som vi kunne ha alle ingrediensene i.Vi satt samlet rundt bålet , og alle hjalp til og bidro med maten.

På torsdagen så lagde vi file av gris. Da vi lagde den, delte vi opp så noen kutta grønnsaker mens andre stekte de. Vi la fileene inn i folie, og bare kasta dem på bålet. Der lå de, og lagde seg på en måte selv. De lå på bålet i ca 30 min, føre vi tok de av og koste oss med maten. Vi hadde grønnsaker, ris, peppersaus og fileene.

Ruben og Jens.

1 kommentar:

  1. ganske bra skrevet gutter :) synd det ikke var bilder av maten vi lagde!

    SvarSlett