Kanotur Atnadalen

Kanotur Atnadalen

tirsdag 20. desember 2016

Julebord for Vg1 Naturvitere

På fredag da hadde vi Naturvitere på vg2 julebord, for de som går Naturviter på vg1. På julebordet ble det servert masse forskjellige vilt og andre råvarer som vi har jaktet å høstet igjennom høsten, som det ble laget mange forskjellige matretter av.  Det ble blant annet servert viltgryte som besto av: bever, ekorn, tiur, hare. Så ble det servert, varmrøket gjedde, kaldrøket lårtunge av elg og speket lårtunge, det ble servert elgstek, ytrefilet av elg, due og tiur og and som ble servert på flatbrød med youghurt på. Vi hadde også elgtunge og elgballer som vi serverte, vi hadde ovnstekte poteter og ovnstekte grønnsaker som tilbehør til rettene. Til dessert ble det servert tyttebærsorbet og blåbær muffins. Vi hadde også brygget øl som ble servert til maten.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar