Vi har drevet med forberedelser i noen uker før selve julebordet. Vi har kaldrøkt ørret, og varmrøkt gjedde, duebryst og lårtunge av elg. Tidligere i høst har vi også plukket bær til blåbær pai og rørte tyttebær, og sopp til soppstuing fikk vi masse av.
(foto: Ragnhild) |
Maten ble servert og alle virka veldig fornøgde. Menyen besto av varmrøkt gjedde, varmrøkt duebryst, varmrøkt lårtunge av elg, kaldrøkt ørret, bevergryte, langtidsstekt elg og rådyr. Tilbehøret er også en viktig del av maten, den besto av vaktel egg, eggerøre, stekte poteter, stekte rot-grønnsaker, soppstuing, skogsbær yoghurt og flatbrød.
Duebrystet ble servert på ertebrød med litt skogsbær yoghurt på toppen. Det var også lefse med røkt ørret og rømme.
(foto: Sarah) |
Under maten gikk det en liten videosnutt med bilder og videoer av det vi har gjort i høst. Som vanlig kom også Knut Arne med et par av sine fantastiske fortellinger.
(foto: Ragnhild) |
Av Karoline og Sarah
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar