Kanotur Atnadalen

Kanotur Atnadalen

onsdag 4. november 2015

Finnskogen

Mandag den 02.november skulle vi en tur på Finnskogen. Vi startet dagen ved å ta en liten tur i klasserommet for å se hvem som var borte, hva vi skulle gjøre og hvor vi skulle. Vi hadde praksis dag så vi var sikre på at vi skulle ut i skogen. I dag hadde vi Knut Arne Gjems, han er eier av en finsk spets som heter Oija. Den skulle vi ha med oss ut i dag, han hadde også med seg en rifle som noen heldige skulle få lov til å bruke for å prøve å skyte en storfugl. Men det var ikke det eneste vi skulle lære og se på, vi skulle lære om hvordan man skal hogge hvis man skal hogge i et område hvor det er tiurleik.
Foto: Kjetil

Vi var på Finnskogen rundt klokken 09.00. De to heldige som fikk lov til å bære våpnene og gå inn på losen var først Krister også Magnus. Men det ble bare los som Krister kunne gå innpå. Det første vi fikk se da vi kom fram var selvfølgelig en storfugl som dro ut av skogen like ved veikanten.
Da gikk vi litt bortover veien før vi gikk ut i skogen. Hunden var flink og vi gikk ikke mange meterne før vi fikk høre los. Da prøvde Krister å gå på losen, men storfuglen fløy da de hadde igjen ca.70 meter.


Foto: Knut Arne
Rundt klokken 11.00 tok vi lunsj, vi fyrte bål og koste oss inni den gamle skogen. Vi tok oss god tid før vi fortsatte rundt området. Vi var ved bilen rundt klokken 13.00. Da kjørte vi tilbake til skolen og avsluttet dagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar