Kanotur Atnadalen

Kanotur Atnadalen

onsdag 29. februar 2012

Tur til Engerdal

Denne gangen gikk turen til hytta til Knut Arne i Engerdal. Turen gikk over 3 dager.

Onsdag:
Vi pakket bilen om morran og reiste opp til Engerdal. Først tok vi en tur innom Engerdal fjellstyre og fikk en omvisning på fiskeanlegget, samt generell info om jobben til Bjørnar Johnsen og Jan Norvålen, Fjelloppsynsmenn i Engerdal. De snakket om samene i Engerdal, utsetting av fisk i Femundsmarka og hvordan en fjelloppsyns hverdag er. Vi takket for oss og reiste deretter opp til Gjems Residens. Vi delte opp oppgaver, så noen bar inn pargen og startet med maten, mens noen måkte snø. Når kvelden kom sigende satt vi oss rundt middagsbordet og koste oss med Taco. Resten av kvelden gikk med til nøye planlegging av harejakten, vi lærte om haren som dyr også ble det en smule Tv-titting.


Torsdag: Torsdags morgen sto alle opp tidlig for å gjøre seg klare til harejakt. Da vi var ferdig med å spise osv dro vi ut. Vi stoppet bak hyttefeltet og gikk derfra. Vi delte oss opp i to grupper,Johann(med hund) , Simen E og Glenn. Den andre gruppa besto av Pål, Simen S, Benjamin og Knut Arne. Etter ca 1km gange gikk Knut Arne og resten videre, mens vi stoppa og slapp hunden. Det var utrolig mye snø, så dette gikk for så vidt til dundas. Det ble ingen los i det hele tatt denne dagen. Så vi dro tilbake til hytta og ordna i stand til fjelloppsyn Bjørnar Johnsen skulle komme og spise middag med oss. Maten var god som vanlig. Selv om vi ikke fikk noen los denne dagen, så hadde vi en fin dag likevel.

Fredag: Det var dags for hjemreisen, etter en fin tur. Men først var det jo litt rydding og vasking som måtte gjøres. Etter en god times innsats var mye gjort, noen tok den siste finpussen mens andre bar pargen inn i bilen.

4 kommentarer:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  2. Spennende og morsom tur :D

    SvarSlett
  3. her stod det mye bra, virker som om du har fått med deg det viktigste pluss :)

    SvarSlett