Forrett:
Flatbrød med røyket abbor og gjedde med en liten teskje med crème fraiche og tyttebær.
Ostegratinerte tiur, orrfugl, due og andebryst.
Hovedrett:
Langstekt rådyrrygg(indre/ytrefilet) og langstekt elg med ovnsbakte mandelpoter, grønnsaker og peppersaus.
Dessert:
Varme bær med vaniljeis.
Etter vi hadde spist denne kjempe gode maten viste Ola og Trond Erik frem noen bilder fra jaktdagene vi har vært på. Ragnhild, læreren våres hadde også laget en film av det vi har gjort dette halvåret, kjempe morsom film!
Skrevet av Nils og Stine Johanne.
Utrolig bra dag, det gratinerte fuglesmørbrødet med soppstuing var min favoritt :)
SvarSlettDenne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
SvarSlettEnig med Maren! De Gratinerte smørbrødene var DIGGE!
SvarSlettdet var kjempe godt alt det vi spiste, men jeg må si min favoritt var det samme som Maren
SvarSlettaldri vøri så mett etter å ha eti noen gang:D
SvarSlettSå god mat tror jeg aldri har spist:)
SvarSlettVeeldig veldig god mat ^^
SvarSlettDet var utrolig godt!
SvarSlettDet er vel noe av det beste jeg har spist tror jeg : ) røkt gjedde med den tipperblandingen var ekstremt gøtt : )
SvarSlett