Kanotur Atnadalen

Kanotur Atnadalen

mandag 15. november 2010

Onsdag, torsdag og fredag uke 45

Onsdag: På førsten av dagen snakka vi litt sammen med Erik og Stephan som vi nå har hatt i biologi og produksjonsfag de siste fire ukene. Dette var siste dagen vi hadde dem. Etter dette dro vi ut for å hogge ned staurer til skigarden vi skal lage, hogde 100 denne gangen også. Vi fraktet disse til Kynndammen og satte de sammen med de andre staurene.

Etter dette barket vi staurene ca. 30 cm i enden og brente de til det ble kull på utsiden, dette for at de ikke skal råtne så fort når de står i bakken.
Denne natten sov de som ville på Kynndammen, det ble Maren, Stine, Jørgen, Trevor, Ola, Trond Erik og Mads Emil.

Torsdag: Denne dagen hadde vi Knut Arne, natursti sto på planen. Vi skulle lage ei løype ved Kynndammen med poster som var laget av oss. Vi gikk først ei runde og kom med forslag om hva vi kunne gjøre på hvert sted og hvem som skulle ta asvaret for hver post. Noen eksempler på poster: smpørsmål, klatring, bygge ei bru.

Etter dette dro vi tilbake til skula for å begynne på arbeidet. Noen ordnet med skrivinga, mens noen andre laget natursti-skilt og nr-skilt inne på sløyden.

Fredag: I dag skulle vi ha vedlikehold på Kynndammen, disse tingene sto på lista: oppgjekking av utedoen, reparering av knust rute etter et uhell på onsdagskvelden, ordne deler til brua og opphenging av skilt. Vi fikk ikke ordnet ruta, da målene vi hadde tatt ikke stemte, utedoen fikk vi ikke ordnet da golvet løsnet da vi skulle gjekke opp. Men vi fikk hengt opp skiltet og ordnet nesten alle delene til brua.

Vi dro ganske tidlig hjem for å rydde på plass alle tingene vi hadde brukt.

Det ble desverre ikke tatt noen bilder denne dagen, noe som er veldig dumt da bildene gjør halve jobben!

Skrevet av Maren og Stine Johanne :)

8 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. detta var lærerikt detta:) vurderer å setta opp skigard sjøl gett:D

  SvarSlett
 3. Det ble hogget en del staur denne dagen:D

  SvarSlett
 4. artig og lære hvordan man skal sette opp skigard :)

  SvarSlett
 5. Hørtes artig ut, men jeg var på ferie fikk ikke vært med.

  SvarSlett
 6. Hadde ansvaret for knust rute, kanskje ikke så rart :S :0

  SvarSlett